У прокуратурі не знають, де живе Янукович

У прокуратурі не знають, де живе Янукович

Укрінформ
Конкретне місце проживання екс-президента Віктора Януковича на території Російської Федерації наразі невідоме.

Про це на брифінгу у четвер заявив прокурор відділу Головної військової прокуратури Генпрокуратури Руслан Кравченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Конкретне місце проживання Януковича на території Російської Федерації органам досудового розслідування невідомі. Щодо повідомлення російської прокуратури - вони фейкові, які не грунтуються на достовірності даних щодо проживання Януковича за тією адресою, де вони сказали", - сказав Кравченко.

Він уточнив, що проживання Януковича за адресою у Ростові наразі не підтверджено.

Як повідомлялося, сьогодні в Оболонському райсуді столиці розпочалося підготовче засідання у справі за обвинуваченням Віктора Януковича у державній зраді.

Суд задовольнив клопотання його адвокатів і переніс засідання на 18 травня, аби дати можливість екс-президенту зв'язатися з Оболонським райсудом у режимі відеоконференці.

Віктора Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України) та ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-