Справа про держзраду: прокурор не згоден  з рішенням суду про онлайн-участь Януковича

Справа про держзраду: прокурор не згоден з рішенням суду про онлайн-участь Януковича

Укрінформ
Сторона обвинувачення у справі щодо держзради екс-президента Віктора Януковича довіряє складу суду, який її розглядає.

Про це на брифінгу заявив представник сторони обвинувачення - прокурор відділу Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України Руслан Кравченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дані особи, трійка суддів, які здійснюють розгляд цієї справи у Оболонському райсуді, відповідають займаним посадам, і з нашого боку до них є повна довіра", - сказав Кравченко.

Водночас прокурор наголосив, що з боку сторони обвинувачення ніколи не було вчинено дій, що порушують права Януковича на захист та його права людини.

"Ми з повагою ставимося до сьогоднішнього рішення суду про дозвіл Януковичу брати участь у засіданні у режимі відеоконференції, але ми з цим рішенням не погоджуємося", - додав Кравченко.

Як повідомлялося, сьогодні в Оболонському райсуді столиці розпочалося підготовче засідання у справі за обвинуваченням Віктора Януковича у державній зраді.

Суд задовольнив клопотання його адвокатів і переніс засідання на 18 травня, аби дати можливість екс-президенту зв'язатися з Оболонським райсудом у режимі відеоконференці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-