Розенко розповів, що зробити для отримання частини субсидії готівкою

Розенко розповів, що зробити для отримання частини субсидії готівкою

Укрінформ
Для отримання монетизованої частини економії субсидій до місцевого управління соціальної захисту потрібно подати заяву, у якій зазначити реквізити для перерахування коштів - номер банківського рахунку або відділення Укрпошти.

Про це в ефірі радіо «Ера» розповів віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, повідомляє Урядовий портал.

За словами Розенка, до 1 червня підприємства-надавачі послуг мають сформувати списки людей, котрі мають економію відповідних енергоресурсів, і передати ці списки до управлінь соцзахисту населення.

«Від людини потрібно буде лише з 1 липня до 1 вересня подати в управління соцзахисту заяву із вказанням або банківського рахунку, або відділення Укрпошти, куди можна перерахувати ці гроші», - сказав він.

Розенко також підкреслив, що виплата коштів за економію субсидій жодним чином не вплине на розмір самої субсидії у майбутньому. «Ця виплата жодним не вплине на майбутні призначення субсидій», - запевнив він.

Як відомо, уряд на засіданні 26 квітня ухвалив рішення про початок монетизації субсидій. За словами Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, це рішення стосуватиметься 1,5 млн родин, які зможуть отримати приблизно 700 грн одноразової виплати. Це рішення передбачає грошову виплату, яка дорівнює вартості 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубометрів газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-