Укрзалізниця відреагувала на пікет під стінами свого офісу

Укрзалізниця відреагувала на пікет під стінами свого офісу

Укрінформ
ПАТ "Українська залізниця" називає пікет громадських організацій біля головного офісу компанії спробою тиску на роботу правління та намаганням зірвати призначення керівників регіональних філій.

Про це йдеться на сайті ПАТ "Українська залізниця".

"Сьогоднішній пікет під "Укрзалізницею", організований кількома громадськими організаціями, – це спроба тиску на роботу правління компанії та намагання зірвати відбір керівників регіональних філій товариства. "Укрзалізниця" не піддасться на дії провокаторів та в рамках чинного законодавства прийматиме управлінські рішення", - йдеться у повідомленні.

Вимоги пікетувальників брати участь у засіданні правління ПАТ "Укрзалізниця" вважає незаконними, оскільки це втручання сторонніх осіб у роботу стратегічної для держави компанії.

Також компанія зазначає, що у правління є всі законні повноваження здійснювати відбір керівників регіональних філій та філій товариства, посилаючись на ст. 65 Господарського кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, відбір кандидатів на посади директорів усіх регіональних філій ПАТ "Укрзалізниця" розпочато 19 грудня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-