Активісти затримали грабіжника, який прикривався іменем народного депутата

Активісти затримали грабіжника, який прикривався іменем народного депутата

Укрінформ
Активісти "Національного корпусу" затримали правопорушника, який грабував людей, прикриваючись ім’ям лідера організації Андрія Білецького.

Про це написав у Facebook лідер громадянського корпусу "Азов" Олег Ширяєв.

"Нашими активістами спільно із представниками карного розшуку було затримано правопорушника. Злочинець грабував людей, прикриваючись ім’ям лідера нашого руху, дискредитуючи наші цінності і нівелюючи все, за що ми боремось", - пише Ширяєв.

За його словами, після вдалої операції з затримки, злочинець перебуває в руках правоохоронних органів: "Відкрито кримінальне провадження за низкою статей".

"Репутаційні збитки можливо відновити, а от кара неминуча для кожного, хто порушить закон. І це мають запам’ятати ті, хто намагається грати з нами у азартні ігри. Тож закликаємо усіх повідомляти про шахраїв, що порушують закон, прикриваючись нашим ім’ям", - додав Ширяєв.

У мережі також розміщене відео допиту злочинця, який, за даними свідків, здійснюючи грабунки, посилався на "особисте прохання" Білецького. Зараз злочинець стверджує, що особисто він не знайомий з Білецьким, тож його ім'я названо випадково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-