МЗС підтверджує загибель двох українців на судні

МЗС підтверджує загибель двох українців на судні "Герої Арсеналу"

Укрінформ
Двоє з трьох загиблих членів екіпажу затонулого судна "Герої Арсеналу", тіла яких знайдено на даний час, були громадянами України.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.

"За попередньою інформацією, двоє загиблих були громадянами України. Врятований член екіпажу – громадянин України. Стан його здоров’я – задовільний", - йдеться у повідомленні.

У департаменті поінформували, що співробітники Генерального консульства України в Ростові-на-Дону забезпечили перевезення врятованого українця до консульської установи, надали йому необхідну допомогу та оформили документи на повернення в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 19 квітня суховантаж «Герої Арсеналу» зазнав аварії в акваторії Чорного моря в районі Керченської переправи за 27 км від кримського берега. На борту судна знаходилося 12 осіб: 9 з них - громадяни України, двоє - громадяни РФ, один - громадянин Грузії.

Під час пошуково-рятувальної операції був врятований один член екіпажу - моторист, громадянин України. Тіла ще трьох членів екіпажу знайдено в районі аварії. Пошуки 8 членів екіпажу тривають. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-