Постраждалого українця з судна

Постраждалого українця з судна "Герої Арсеналу" перевезли в Ростов

Укрінформ
Українець, що став єдиним врятованим членом екіпажу суховантажного судна "Герої Арсеналу", в даний час перевезений з районної лікарні Краснодарського краю в ростовську клініку.

Про це повідомляє ТАСС.

"Потерпілого при аварії судна "Герої Арсеналу" громадянина України перевезено з лікарні в Темрюкському районі Краснодарського краю в одну з ростовських клінік на прохання родичів", - йдеться в повідомленні.

При цьому в морзі лікарні Темрюкського району залишаються два тіла загиблих членів екіпажу судна, ще одне відправлено в морг Центральної районної лікарні Геленджика.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 19 квітня суховантажне судно "Герої Арсеналу" зазнало аварії в акваторії Чорного моря в районі Керченської переправи за 27 км від кримського берега. В ході пошуково-рятувальної операції було врятовано одного члена екіпажу - моториста екіпажу, громадянина України 1982 року народження. Тіла трьох загиблих членів екіпажу знайдені в Керченській протоці в районі аварії суховантажного "Герої Арсеналу". Пошуки решти восьми осіб тривають. Всього на борту судна перебувало 12 осіб, 9 з яких - громадяни України, двоє - громадяни Росії, один громадянин Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-