Наливайко не балотуватиметься на посаду голови НСЖУ

Наливайко не балотуватиметься на посаду голови НСЖУ

Укрінформ
Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко не має наміру висуватися на посаду голови Національної спілки журналістів України на виборах, що відбудуться 20 квітня під час чергового з’їзду Спілки.

Про це йдеться у повідомленні НСЖУ, яке є у розпорядженні Укрінформу.

За словами Наливайка, він продовжить очолювати Державний комітет з телебачення і радіомовлення і надалі підтримуватиме Спілку в її важливих медіапроектах.

"За роки мого перебування на посаді керівника Комітету, Спілка продемонструвала ефективну роботу в багатьох напрямках: це і підтримка комунальних газет у процесі реформування, і захист прав журналістів, і допомога журналістам у біді, і підвищення кваліфікації і багато іншого. Звісно, мені не байдужа доля НСЖУ, тому я готовий підтримувати Спілку в її починаннях, – прокоментував він.

Читайте також: Головою Суспільного мовлення став Зураб Аласанія

Як повідомлялося, у квітні 2012 року Олега Наливайка було обрано головою НСЖУ. Після Революції Гідності у березні 2014 року лідера журналістської організації було призначено на посаду голови Державного комітету з телебачення і радіомовлення України. З того часу обов’язки голови НСЖУ виконує перший секретар Сергій Томіленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-