У Чистий четвер в Україні дощитиме

У Чистий четвер в Україні дощитиме

Укрінформ
У західних, а також місцями у північних і центральних областях у четвер пройдуть дощі, на іншій території країни буде сухо.

Про це повідомляє Gismeteo.

"На заході країни встановиться похмура погода, пройдуть дощі. Стовпчики термометрів протягом доби коливатимуться в межах +6...+12  °С, у Чернівецькій області повітря прогріється до +14 °С. У північних і центральних областях переважатиме похмура погода, пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря протягом доби складе +5...+13 °С. Виняток становитимуть лише Полтавська, Сумська і Черкаська області, де буде хмарно з проясненнями і без опадів, а стовпчики термометрів покажуть вночі від +2 до +6 °С, вдень повітря максимально прогріється до +15...+16 °С", - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що на сході та півдні буде переважно ясно і без опадів. Температура повітря вночі складе 0...+5 °С, вдень стовпчики термометрів досягнуть позначок +12...+17 °С.

У Києві прогнозується похмура погода, у другій половині дня очікуються невеликі дощі. Температура повітря протягом доби складе +6...+13 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-