В Центрі оцінювання визначили поріг пробного ЗНО з української мови

В Центрі оцінювання визначили поріг пробного ЗНО з української мови

Укрінформ
Робоча група Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) визначила поріг "склав/не склав" з пробного ЗНО з української мови та літератури.

Про це повідомляє портал Osvita.ua.

"Поріг пробного ЗНО з української мови і літератури у 2017 році склав 25 тестових балів. Відповідне рішення було ухвалено робочою групою УЦОЯО з питань установлення порога «склав/не склав»", - йдеться у повідомленні.

Максимальна кількість балів, яку можна було отримати, виконавши всі завдання тесту, складає 104 бали, із них 20 балів за написання власного висловлення, і 84 – за виконання завдань закритої форми.

Також на сайті Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднено максимальну кількість балів з кожного предмета, яку можна отримати, виконавши всі завдання: Історія України – 94, математика – 62, біологія – 76, географія – 92, хімія – 80, фізика – 56, англійська, німецька, французька, іспанська мови – 56, російська мова – 88.

Таблиці переведення тестових балів у шкалу 100–200 та шкалу 1–12 будуть розміщені на сайті УЦОЯО в розділі «Пробне ЗНО» до 14 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, 1 та 8 квітня в Україні відбулося пробне тестування з 12 предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-