Програму навчання НАТО пройшли 700 українських медиків

Програму навчання НАТО пройшли 700 українських медиків

Укрінформ
Українські військові медики пройшли програму навчання НАТО - це мессидж українцям, що Альянс продовжує підтримувати їх.

Про це заявила заступник секретаря НАТО Роуз Геттемюллер під час Київського безпекового форуму «Старі конфлікти та нові динаміки: стратегії для світу, що змінюється»", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"700 українських військових медиків пройшли курс підготовки за програмою НАТО", - сказала вона, додавши, що це певний мессидж українцям, що Альянс продовжує підтримувати Україну у нелегкий час російської агресії.

Як повідомляв Укрінформ, заступник генерального секретаря НАТО на форумі заявила, що українські військові навчають Альянс, як протистояти гібридній російській агресії. "Українські військові навчають Альянс як протистояти російській гібридній агресії. На сьогодні це питання номер один у Брюсселі", - сказала вона.

На зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом сторони обговорили конкретні проекти співробітництва України та НАТО, зокрема, щодо імплементації Трастових фондів НАТО на підтримку України, а також у рамках платформи Україна - НАТО з вивчення досвіду протидії гібридній війні в Україні.

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко та заступник генерального секретаря НАТО на зустрічі обговорили питання реформування ЗСУ.

Під час зустрічі з секретарем Ради безпеки і оборони України Олександром Турчиновим сторони обговорили поточну ситуацію, яка склалася через військову агресію РФ проти України. Також співрозмовники приділили окрему увагу питанню взаємодії України з Альянсом, реформування сектору безпеки і оборони нашої країни та його переходу на стандарти НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-