Україні потрібні сміливі рішення НАТО - заступник Генсекретаря Альянсу

Україні потрібні сміливі рішення НАТО - заступник Генсекретаря Альянсу

Укрінформ
Зараз Україні потрібні сміливі рішення від НАТО.

Про це заявила заступник Генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер під час зустрічі із Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, що відбулася у рамках 10 Київського Безпекового Форуму, інформує Урядовий портал.

«Зараз для України потрібні сміливі рішення. Ми сподіваємося, що ми з нашою групою, командою та усіма експертами тут зможемо допомогти напрацювати сміливі рішення", - заявила Геттемюллер.

Зазначається, що сторони обговорили конкретні проекти співробітництва України та НАТО, зокрема, щодо імплементації Трастових фондів НАТО на підтримку України, а також у рамках платформи Україна - НАТО з вивчення досвіду протидії гібридній війні в Україні.

Гройсман окремо підкреслив важливість співробітництва у напрямку нарощування оборонних можливостей України як важливого елементу стримування агресії.

"Загрози, які були гіпотетичними, стали реальними і тепер потребують нових підходів, консультацій, механізмів прийняття рішень у системі колективної безпеки. Немає інших варіантів, як тільки бути сильними і знаходити рішення у складні часи", - переконаний Прем'єр-міністр України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-