НАЗК у

НАЗК у "ручному режимі" перевіряє е-декларації 83 топ-посадовців - Радецький

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції наразі проводить повну перевірку електронних декларацій 83 топ-посадовців, у тому числі вищих посадових осіб держави.

Про це повідомив у Facebook заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

"Труднощі та перешкоди в перевірках е-декларацій існують. Проте, ніхто руки не опускає, намагаємося прорватися через ці штучні перешкоди і рухатися далі. Сьогодні фактично в бойових умовах Департаментом фінансового контролю та моніторингу способу життя проводяться, прикро, що в "ручному режимі", 83 повних перевірки декларацій, в тому числі вищих посадових осіб держави", - написав Радецький.

Він поінформував, що з початку року проведено близько 3 тисяч перевірок декларацій в межах спеціальної перевірки кандидатів, які претендують на зайняття посад, пов’язаних з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування. "Кожного тижня розпочинається від 200 до 300 таких перевірок", - зазначив заступник голови НАЗК

Радецький також повідомив, що до Національного антикорупційного бюро України передано 10 матеріалів, складено та направлено до суду 25 протоколів про адміністративне правопорушення.

Як відомо, повна перевірка електронних декларацій триває 60 днів і починається наступного дня після ухвалення на засіданні НАЗК рішення про її проведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-