У Міноборони готують принципово нову програму забезпечення житлом

У Міноборони готують принципово нову програму забезпечення житлом

Укрінформ
Міністерство оборони України готує принципово нову програму забезпечення військових житлом.

Про це сказав речник МОУ полковник Максим Праута на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Міністерство оборони представить на розгляд Президентові принципово нову програму забезпечення житлом військових на найближчий час. Ця програма принципово відрізнятиметься від попередніх, у ній реалізований абсолютно інший підхід. Розробкою програми фахівці вітчизняного оборонного відомства займалися спільно з партнерами з Великої Британії", - сказав Праута. 

За його словами, нині триває робота зі створення типових комплексних військових містечок у Миколаївській області, планується їх спорудження також в Одеській та Дніпропетровській.

"Цього року таких комплексів планується збудувати три: в Дачному Одеської області, Черкаському Дніпропетровської області — безпосередньо на полігоні, а також на полігоні Широкий Лан, де будівництво вже розпочалося", - зазначив Праута. 

Він зауважив, що, зокрема, на Одещині цього року планується здати в експлуатацію 80-квартирний будинок та завершити ремонт гуртожитку для розміщення 400 військовослужбовців. "Виділені кошти на будівництво штабу Військово-морських сил, а також створення бази Військово-морських сил з відповідною інфраструктурою", - поінформував Праута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-