Порошенко каже, що за три роки Нацгвардія сягне рівня НАТО і ЄС

Порошенко каже, що за три роки Нацгвардія сягне рівня НАТО і ЄС

Укрінформ
Розбудова Нацгвардії України передбачає наближення НГУ за структурою і складом до аналогічних органів держав-членів НАТО та ЄС.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на заходах з нагоди третьої річниці з дня створення Національної гвардії України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Розбудова Нацгвардії відбувається у відповідності з Програмою розвитку, розрахованою до 2020 року. Її реалізація, як відомо, передбачає наближення Національної гвардії за структурою і складом до аналогічних органів держав - членів НАТО та ЄС”, - сказав Глава держави.

Саме тому, підкреслив Порошенко, основні зусилля з бойової та спеціальної підготовки зосереджуються на вивченні та впровадженні у систему бойової підготовки процедур підготовки, що застосовують саме в країнах НАТО та ЄС.

“Національна гвардія акумулює найсучасніші досягнення у сфері оборонного будівництва, сміливо впроваджує новітні підходи в удосконаленні системи управління, зв’язку та логістики, засвоює найсучасніші зразки озброєння та військової техніки”, - зазначив Президент.

За його словами, заплановане подальше оснащення НГУ сучасними системами військового радіозв’язку, засобами військової розвідки тактичного рівня, у тому числі безпілотними авіаційними комплексами. “На черзі - відновлення в повному обсязі непорушних військових запасів для забезпечення формувань воєнного часу”, - додав Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-