Убивство Вороненкова: мати кілера каже, що він із 2011 року ховався в Росії

Убивство Вороненкова: мати кілера каже, що він із 2011 року ховався в Росії

Укрінформ
Павло Паршов, який застрелив колишнього російського депутата Дениса Вороненкова, кілька років тому втік до Росії та відтоді не зв'язувався з рідними.

Про це розповіла ТСН телефоном його мати.

За словами жінки, вона не знала, що сталося з Павлом напередодні, і точно не може пригадати, коли з ним востаннє бачилася.

"Він далеко, я знаю, що він живе давно в Росії. Ми з ним не телефонували одне одному, він не виходить на зв'язок", - розповіла жінка.

На уточнювальне запитання, чи не контактує вона з сином від 2011 року, коли його було оголошено у розшук, жінка підтвердила, що відтоді нічого про нього не знає. Також їй було не відомо, що син вступив до Нацгвардії України.

Як повідомлялося, вбивцею екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова був 28-річний уродженець Севастополя, який мешкав у Дніпрі, Павло Паршов. Він помер у лікарні від поранень, завданих охоронцем російського політика.

Паршов перебував у розшуку з 2011 року за фінансові махінації, скоєні за змовою групою осіб.

Народний депутат Антон Геращенко зазначив, що Паршов на початку 2015 року перейшов пішки український кордон з Білоруссю, а звідти попрямував до Росії, де навчався у школі диверсантів. Після підготовки був закинутий до України, де вступив до Нацгвардії.

У четвер, 23 березня, близько 11:30 на перехресті бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пушкінської невідомий відрив вогонь у бік колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

У результаті Вороненков загинув. Його охоронець також отримав поранення, але зміг відкрити вогонь у відповідь і поранив убивцю.

Як повідомив інший екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, Вороненков саме прямував на зустріч до нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-