Насіров каже, що здав до міграційної служби

Насіров каже, що здав до міграційної служби "документи на виїзд"

Укрінформ
Роман Насіров здав до міграційної служби документи, що дають право на виїзд.

Про це екс-голова ДФС написав у Фейсбуці. 

"…Сьогодні прибув до ГУ Державної Міграційної Служби України в місті Києві, щоб виконати обов'язки відповідно до ухвали суду і здати на зберігання документи, наявні в мене, що дають право на виїзд, окрім тих що вилучили", - зазначив він.

Насіров пише, що "ніколи не збирався переховуватися від слідства, а, навпаки завжди був і є готовий співпрацювати з органами досудового розслідування" і висловлює сподівання, що документи йому "скоро повернуть".

Нагадаємо, Насірова підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Слідство вважає, що протягом 2015 - 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр», що спричинило державі шкоду близько 2 млрд грн.

7 березня Солом'янський районний суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави 100 млн грн.

16 березня дружина та тесть Насірова внесли за нього грошову заставу, і його було звільнено з-під варти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-