Родини загиблих на шахті

Родини загиблих на шахті "Степова" отримали урядові виплати

Укрінформ
Родини загиблих та постраждалі на шахті “Степова” вже отримали урядову допомогу в розмірі 500 тис. і 75 тисяч гривень відповідно.

Про це розповів віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба Мінрегіону.

"Львівська ОДА вже переказала кошти родинам загиблих та потерпілим внаслідок аварії на шахті "Степова". Таке доручення здійснити виплати до 17 березня було надане на засіданні урядової комісії 13 березня. Кошти надійшли з державного резервного фонду для виплат у розмірі: 500 тис. грн родинам загиблих та 75 тис. грн потерпілим", - зазначив Зубко.

За його словами, що 8 родин загиблих та 23 постраждалих сьогодні отримали кошти відповідно до урядового розпорядження про виділення 5 млн 725 тисяч гривень.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня на шахті "Степова" ВАТ "Львіввугілля" у селі Глухів Сокальського району Львівської області на глибині 550 метрів внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи. За інформацією Нацполіції та прокуратури, 8 гірників загинули, 23 шахтарів було госпіталізовано.

3 березня уряд ухвалив рішення про створення спеціальної комісії з розслідування причин аварії на шахті "Степова". Комісію очолив Геннадій Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-