Мінінформполітики долучилося до акції

Мінінформполітики долучилося до акції "Тризуб - це Україна"

Укрінформ
Працівники Міністерства інформаційної політики долучилися до акції "Тризуб - це Україна" (TridentIsUkraine), яка є відповіддю на ситуацію з українським футболістом Романом Зозулею.

Про це у п'ятницю міністерство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"Долучаємося до акції #TridentIsUkraine або #ТризубЦеУкраїна. Ця акція – відповідь на ситуацію з Романом Зозулею. Ми хочемо показати, що наша державна символіка – це лише прояв патріотизму, який не слід плутати з будь-якими ідеологіями чи рухами", - йдеться у повідомленні.

У МІП "передали естафету" Міністерству закордонних справ України, Міністерству з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, а також Агенції іміджу України.

У міністерстві також нагадали правила акції: зробити фото з картинкою, завантажити у Facebook та позначити друга, якому передаєш естафету. 

"Долучитися може кожен. Наприкінці літа Світовий конгрес українських молодіжних організацій зробить фотовиставку найкращих постів. Тому не забувай про хештеги!" - зазначили у МІП.

Як повідомляв Укрінформ, футболіст Роман Зозуля 31 січня перейшов із клубу "Бетіс" до іспанського "Райо Вальєкано" на правах оренди, але змушений був через день повернутися. Фанати "Райо" (ультралівого спрямування) звинуватили його в нацизмі. Приводом стала футболка з тризубом, в якій гравець прилетів до Іспанії ще минулого літа. Ультрас агресивно вимагали, аби клуб не підписував гравця. Зозулю підтримали іспанська ліга, "Бетіс", ФФУ. "Райо Вальєкано" запропонував йому повернутися і гарантував безпеку, але українець відмовився через постійні акції протесту і погрози з боку фанатів "Райо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-