Стець: Я пишаюся, що працюю з такою командою

Стець: Я пишаюся, що працюю з такою командою

Укрінформ
2 березня 2017 року в прес-центрі Кабінету Міністрів України Міністерство інформаційної політики України прозвітувало за рік роботи в Уряді.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив: “Я пишаюся своєю командою, кожен із них веде свій напрям роботи, робить це якісно. У нас є результати: Доктрина інформаційної безпеки України, 2 встановлені телевежі (Карачун, Чонгар), що закривають частину “білих плям” українським мовленням, Мультимедійна платформа іномовлення України, яка доносить у світ правду про Україну. Це лише основне, що впевнено можна назвати “перемога”.

Перший заступник Міністра Еміне Джапарова повідомила: “За рік роботи ми розробили дві Концепції інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу, Концепцію внутрішньо переміщених осіб, Концепцію публічної дипломатії кримських татар. Це хребет, який націлений на три аудиторії: Україна, світ, тимчасово непідконтрольні території”.

Заступник Міністра Дмитро Золотухін розповів про впровадження Доктрини інформаційної безпеки України: “Система стратегічних комунікацій, прописана в Доктрині, надасть громадськості можливість реагувати на інформаційні виклики сьогодення”.

Державний секретар Міністерства Артем Біденко заявив: “Мультимедійна платформа іномовлення України стає з кожним днем усе доступнішою у світі. Телеканал UA|TV підписав близько 58 договорів про включення в кабельні мережі країн світу. ІА “Укрінформ” – найкраще інформагентство, що мовить за стандартами журналістики та доносить правду про події в Україні”.

Більш детально зі звітом МІП можна ознайомитися тут

Фото мінінформполітики

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-