Продовження ліцензії

Продовження ліцензії "Радио Вести" Нацрада розгляне у п’ятницю

Укрінформ
Національна рада зробила перерву у своєму засіданні через розгляд заяви ТОВ "Телерадіокомпанія "Дивосвіт" (позивні "Вести.Радио") про продовження терміну дії ліцензії на мовлення у Києві. Регулятор має намір розглянути це питання завтра.

Про це повідомляє прес-служба Нацради України з питань телебачення і радіомовлення.

"Цього тижня компанії було доставлено запрошення на розгляд зазначеного питання на засіданні Національної ради 3 березня, але працівники мовника відмовилися його отримувати, пославшись на те, що пан Кугут Дмитро Григорович, який відповідно до ліцензійних документів є директором ТОВ "ТРК "Дивосвіт", не працює в компанії. Національна рада перевірила ці дані в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадян і з’ясувала, що в реєстрі є відповідні відомості. Тому регулятор розгляне це питання на засіданні 3 березня", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, 24 лютого Франківський районний суд м.Львова розглянув заяву Національної ради про скасування забезпечення позову у судовій справі за позовом громадянки Бондаревої Надії Василівни до компанії "Дивосвіт", яка була винесена суддею Василем Масендичем 15 лютого, й задовольнив її.

Водночас у цьому документі було зазначено, що апеляційна скарга на цю ухвалу може бути подана до Апеляційного суду Львівської області через Франківський районний суд м.Львова протягом п’яти днів із дня її проголошення. Суддя Масендич підписав цю ухвалу з припискою: "Ухвала не набула законної сили. Оригінал знаходиться в матеріалах справи...". Тому регуляторний орган, який дотримується правових норм, переніс розгляд питання про продовження ліцензії ТРК "Дивосвіт" на 3 березня 2017 року.

ТРК "Дивосвіт" у різний час отримала чотири санкції "оголошення попередження", які не скасовані у визначеному законодавством порядку або відповідними судовими рішеннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-