Омелян прокоментував свою пропозицію преміювати керівника Укравтодору

Омелян прокоментував свою пропозицію преміювати керівника Укравтодору

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що керівники, які відповідають за ту чи іншу галузь та у відповідальності яких знаходяться десятки мільярдів гривень, мають отримувати гідну заробітну плату.

Про це він сказав журналістам на брифінгу щодо стану дорожнього господарства та відновлення автошляхів в Україні у 2017 році, коментуючи своє рішення преміювати в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України "Укравтодор" Славоміра Новака в розмірі 200-300% окладу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не вірю, що людина, яка відповідає за десятки мільярдів гривень, може отримувати зарплату 15 тисяч гривень на місяць і робити вигляд, що все добре. Я хочу, щоб керівники, які відповідають за галузь, отримували гідну зарплату і давали результат, і я впевнений, що у пана Новака це вийде", - сказав Омелян.

Раніше в ЗМІ з'явилась інформація, що Омелян звернувся до Кабінету міністрів призначити виконуючому обов'язки голови Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор" Новаку стимулюючі виплати в розмірі від 200% до 300% посадового окладу з 1 січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-