"Настоящее время" доступний для 40% українських глядачів – виконавчий продюсер

Укрінформ
Телеканал "Настоящее время", який запускають для російськомовної аудиторії по всьому світу "Радіо Свобода" і "Голос Америки", доступний 40% українських глядачів.

Про це повідомив виконавчий продюсер Кенан Алієв на презентації телеканалу в Укрінформі.

"Завдяки нашій присутності в кабельних мережах і партнерству з різними телеканалами тут у нас є вихід на 40% телевізійної аудиторії України. Наше завдання, зокрема, - донести, що відбувається в цій країні, для інших глядачів - в Росії, США, Канаді, Прибалтиці, на Кавказі, в Центральній Азії. Дуже багато цікавого відбувається в цій країні і дуже багато контенту, який у нас в ефірі, виробляється в Україні спільно з нашими партнерами", - сказав Алієв.

Він також зазначив, що важливим елементом мовлення каналу є події на Сході України і в анексованому Криму.

"Ідея каналу "Настоящее время" виходила з ситуації, яку ми спостерігали в Україні в 2014 році, після того, як почалася війна, як сталася анексія Криму. Був величезний потік дезінформації і брехні в ЗМІ. І ми на "Радіо Свобода" і "Голосі Америки" зрозуміли, що необхідно відповідати на усе це - і результатом стало створення 30-хвилинної щоденної програми "Настоящее время". А сьогодні є новий міжнародний російськомовний телеканал "Настоящее время", - зазначив виконавчий продюсер.

Він проінформував, що канал "Настоящее время" поширюється на кабельному і супутниковому телебаченні, в мобільних платформах, в соцмережах, веб-сайтах, додатках для Smart TV та інших цифрових платформах. У Росії він доступний через інтернет, а також супутник, в кабельних мережах. В Україні - в найбільшій кабельній мережі "Воля", де у каналу більше 10 партнерів, зокрема "24 канал", UA:Перший.

Алієв підкреслив, що "Настоящее время" готовий до партнерства з усіма українськими каналами і має намір продовжувати тут працювати.

"Тут дуже багато цікавого відбувається. Ми дуже переживаємо за Україну... І не випадково одна з наших програм - Тимура Олевського, якого український глядач досить добре знає,  - сьогодні буде повністю присвячена тому, що відбувається в Україні. Це спецвипуск, над яким працювала наша команда. І сьогодні увечері вона вийде в ефір", - проанонсував він.

Продюсер також завірив, що канал надає об'єктивну, перевірену, збалансовану інформацію.

Як зазначалося, телеканал "Настоящее время" - інформаційний, він цілодобово працюватиме в ефірі, у тому числі українському. Він багато уваги приділяє міжнародним новинам, зокрема в щоденній програмі "Теперішній час. Америка", яка випускається у Вашингтоні, де вже відбулася перша презентація каналу. Нинішня його презентація в Укрінформі - друга за рахунком. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-