UA|TV відтепер можна дивитися у двох болгарських містах-курортах

UA|TV відтепер можна дивитися у двох болгарських містах-курортах

Укрінформ
Український канал іномовлення UA|TV з’явився у пакетах болгарського кабельного оператора Global Net, що дасть змогу транслювати телеканал у містах-курортах Бургас і Поморіє на узбережжі Чорного моря.

Про це повідомляє Міністерство інформаційної політики України у Фейсбуці.

"Український канал іномовлення UA|TV з’явився у пакетах болгарського кабельного оператора Global Net. А це значить трансляцію у містах-курортах Бургас і Поморіє, що на узбережжі Чорного моря", - йдеться у повідомленні.

У МІП також висловили сподівання на якісну роботу телеканалу в регіоні.

Як відомо, UA|TV - це єдиний інформаційний цілодобовий телеканал іномовлення, який адресований широкій іноземній аудиторії і покликаний доносити усьому світові об’єктивну, актуальну та цікаву інформацію з України і про Україну з перших вуст.

Новини виходять щогодини п’ятьма мовами (українською, англійською, російською, арабською, кримськотатарською). Крім того, телеканал випускає програми власного виробництва про сьогоднішні події в Україні, на Сході і в Криму, про хід економічних реформ, здобутки в науці і культурі тощо.

Через кабельних операторів телеканал мовить у таких країнах: Азербайджан, Болгарія, Грузія, Ізраїль, Канада, США, Німеччина, Латвія, Молдова, Польща. UA|TV також доступний на супутниках у Північній і Центральній Америці, в Азії та Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-