ПутінТБ звинуватило у вбивстві

ПутінТБ звинуватило у вбивстві "Гіві" "Зоряна та Шкіряка"

Відео
Укрінформ
Російський пропагандистський телеканал "Росія 24" повідомив, що за версією "слідства" вбивство терориста "ДНР" на прізвисько "Гіві" (Михайла Толстих) замовили дві людини з прізвищами Зорін та Шкіряк - обидва представники українського істеблішменту.

Відео з сюжетом телеканалу оприлюднив Цензор.Нет.

"Зараз поки говорять про замовників цього вбивства... називають два прізвища, це Зорін та Шкіряк - це представники українського істеблешменту", - йдеться в сюжеті.

Швидше за все, російський пропагандист з необережності "розділив" на дві частини ім'я та прізвище радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка.

Зі свого боку, з цього приводу Шкіряк вже відреагував на своїй сторінці в Facebook. "Геніально!... Мене тепер двоє, аж страшно)). І як далі з цим жити)?" - написав він.

При цьому Шкіряк звернувся до своїх колег: "В зв'язку з раптовими біологічними змінами в моєму організмі (що відбулися за допомогою пропагандистського телеканалу "Росія 24"), коли будете до нас звертатися, або дзвонити, відразу конкретизуйте до кого саме у вас питання: до Зоряна чи  до Шкіряка? Щоб не заплутатися)", - попередив він.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на журналіста Юрія Бутусова, 8 лютого уранці у своєму кабінеті з ручного вогнемета РПВ-А "Джміль" був убитий командир штурмового батальйону "Сомалі" "полковник ДНР" Микола Толстих, більш відомий як "Гіві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-