Справу звинуваченого у держзраді Без’язикова суд відклав до завтра

Справу звинуваченого у держзраді Без’язикова суд відклав до завтра

Укрінформ
Шевченківський районний суд міста Києва відклав на 8 лютого розгляд клопотання прокуратури щодо продовження терміну дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо обвинуваченого у державній зраді полковника ЗСУ Івана Без'язикова.

Таке рішення у вівторок ухвалив суддя Олег Лінник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У зв'язку із закінченням робочого часу судове засідання відкладається на 8 лютого на 10 годину", - сказав він.

Суд розпочав розгляд клопотання прокуратури про продовження терміну тримання під вартою Без'язикова в понеділок, 6 лютого. Тоді сторона захисту подала клопотання про відвід судді Лінника, аргументуючи це тим, що він був переведений до Києва з Донецької області.

Заяву про відвід того ж дня розглянув суддя Євген Мартинов і відмовив у її задоволенні. Після цього суддя Лінник ухвалив рішення про перенесення розгляду клопотання прокуратури по суті на 7 лютого на 11.00.

У вівторок засідання відбувалось за процедурою із оголошенням півторагодинної перерви. При цьому суддя закрив його на стадії дослідження матеріалів справи.

Як повідомлялося, 14 грудня 2016 року Шевченківський районний суд Києва обрав Без'язикову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 лютого 2017 року включно без визначення розміру застави.

Українські спецслужби звинувачують полковника ЗСУ Івана Без'язикова в участі в терористичній організації. За версією слідства, під час перебування в полоні у Донецькій області Без'язиков перейшов на бік бойовиків "ДНР" і обіймав посади у їхній структурі розвідки.

Без'язиков майже 2 роки провів у полоні бойовиків і був визволений у результаті спецоперації в середині 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-