Без якісної освіти не буде якісних реформ - Гройсман

Без якісної освіти не буде якісних реформ - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що для реформування Української держави й створення нових умов життя українців необхідно забезпечити якісний розвиток освіти й науки.

Про це він заявив під час круглого столу на тему "Пріоритетні напрями діяльності у галузі освіти і науки" у рамках обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій уряду до 2020 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Освіта, якісна підготовка є надзвичайно важливою в розвитку нашої держави. Будь-яка країна, яка мала величезні виклики і формувала зовсім інші, якісні умови життя, завжди спиралася на освіту, науку, новації. Ми маємо зрозуміти, що іншого шляху в нас немає", - підкреслив Гройсман.

Так, за його словами, наразі є всі підстави сподіватися, що цього року українська економіка зростатиме, й необхідно визначити пріоритетні напрямки, куди треба буде інвестувати відповідні ресурси.

"Один з найважливіших пріоритетів - це розвиток людського капіталу. У цьому зв'язку питання освіти має ключове значення, починаючи від дошкілля, завершуючи українською наукою", - зазначив Прем'єр-міністр.

Гройсман наголосив, що наразі в Україні необхідно створити всі умови для пришвидшення позитивних зміни в освітній системі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-