Пенсіонери-силовики об’єдналися в громадський рух

Пенсіонери-силовики об’єдналися в громадський рух

Укрінформ
У Києві створено громадську організацію, яка опікуватиметься питаннями боротьби за соціальні права та конституційні гарантії ветеранів та пенсіонерів усіх силових відомств, - Громадський рух пенсіонерів силових відомств України.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявив голова Всеукраїнської громадської організації "Громада і Закон" Михайло Ільницький, повідомляє кореспондент агентства.

"Ми неодноразово порушували питання забезпечення нормального рівня життя, гідних соцстандартів, соціального захисту, належного пенсійного забезпечення для ветеранів, пенсіонерів, інвалідів  з  різних силових структур, неодноразово демонстрували нашу позицію на мирних акціях, в тому числі і під Верховною Радою, але, на жаль, віз і сьогодні там. І ми сьогодні зустрілися і створили таку організацію,  як Громадський рух пенсіонерів силових відомств України, щоб сприяти належному вирішенню цих питань", - сказав Ільницький.

За його словами, найперші напрацювання щодо подальшого порядку дій, перші плани та пропозиції у рамках існування цієї організації будуть підготовлені членами цієї громадської ініціативи до 30 січня 2017 року - дати, коли пройде наступна зустріч активістів.

Координатор Громадського руху пенсіонерів силових відомств України Володимир Вакалюк додав: "У нас вже є створена у Facebook закрита група, яка має назву "Громадянський Рух пенсіонерів МВС, МОУ, СБУ, УБД, АТО ЛАЧАЕС та інших". Запрошуємо усіх бажаючих допомогти нам, хто відноситься до цієї категорії осіб, подати заявку на участь у цій групі, щоб ми усі разом могли  там співпрацювати, щоб ви могли нам надавати свою інформацію і читати ту, що надаємо ми, - здійснювати інформаційний обмін з необхідних нам питань".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-