Пенсійну систему зруйнували за часів Януковича - Розенко

Пенсійну систему зруйнували за часів Януковича - Розенко

Укрінформ
Саме при Януковичі був підвищений пенсійний вік і підвищений на 10 років страховий стаж. Тому після правління уряду Януковича-Азарова в Україні залишилася зруйнована пенсійна система, ситуацію з якою складно виправити за рік чи два.

Про це віце-прем'єр-міністр Павло Розенко написав у Фейсбуці.

"Вчора на прямому ефірі було декілька дзвінків "з минулого". Теза одна: при Януковичу було ж краще. Не можу не відреагувати на це.  Хочу нагадати тим, кому "при Януковиче было лучше", що саме при Януковичі був підвищений пенсійний вік і підвищений на 10 років страховий стаж. І саме за листом Януковича, до речі, Путін ввів війська на територію України. Саме Янукович зі своїм другом Путіним розв'язав цю загарбницьку війну в Криму і на Донбасі", - написав Розенко.

Він наголосив на тому, що  саме через дії уряду Януковича-Азарова наразі замість того, щоб підвищувати людям пенсії, "ми вимушені збільшувати фінансування армії, бо як казав ще Євген Коновалець, не буде власної армії - не буде незалежної України. А ми хочемо, щоб незалежна Україна була і процвітала".

"Але, на жаль, після Януковича-Азарова ми маємо зруйновану і розграбовану країну і в тому числі, зруйновану пенсійну систему. За рік, за два цю ситуацію виправити надзвичайно складно. Але ми робимо це. Крок за кроком ми наводимо порядок і в Пенсійному фонді і в пенсійній системі в цілому", - додав віце-прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-