Рева їде до Азербайджану

Рева їде до Азербайджану

Укрінформ
Робочий візит делегації Міністерства соціальної політики України до Азербайджанської Республіки, очолюваної міністром соціальної політики Андрієм Ревою, відбудеться 26-27 січня.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Ми маємо намір ознайомитися з системою роботи з внутрішньо переміщеними особами Азербайджанської Республіки. Як відомо, в цій країні, згідно з її законодавством, окупована третина території (Нагірний Карабах). І величезна кількість людей змушені були залишити свої домівки й переміщатися в інші райони країни. Республіці вдалося вирішити цю проблему без потрясінь і скандалів. Я хочу познайомитися з їхнім законодавством, якими методами вони працювали, які програми в них діяли", - сказав Рева.

Він уточнив, що у рамках візиту також будуть обговорюватися питання організації роботи азербайджанської служби зайнятості, а саме: "яким чином вдається тримати достатньо низький рівень безробіття, як діють органи зайнятості і як допомагають людям працевлаштовуватися".

Поїздка здійснюється на запрошення міністра праці та соцзахисту населення Азербайджанської Республіки Саліма Январа огли Муслімова.

У програмі візиту передбачено презентацію систем автоматизованого управління та послуг у сфері праці та соціального захисту; ознайомлення з роботою одного з центрів надання соцпослуг ASAN; відвідання Дитячого реабілітаційного центру.

Планується також підписання Програми співробітництва між Мінсоцполітики України та Міністерством праці та соцзахисту населення Азербайджанської Республіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-