Сюмар сподівається, що голову правління НСТУ оберуть у квітні

Сюмар сподівається, що голову правління НСТУ оберуть у квітні

Укрінформ
Голова Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар розраховує на те, що голову правління публічного акціонерного товариства  "Національне суспільне телебачення України" буде обрано до кінця квітня.

Про це вона сказала на засіданні круглого столу в Укрінформі на тему: "Створено юридичну особу суспільного мовника".

«Є сподівання, що у квітні ми отримаємо голову правління. І це літо буде часом перебудови каналу, і можливо восени ми побачимо перші програми», - сказала Сюмар.

Як наголосила член наглядової ради НСТУ Світлана Остапа, після того, як ПАТ "Національне суспільне телебачення України" було офіційно зареєстровано 19 січня, члени наглядової ради одразу провели своє перше засідання, а вчора - друге. Вже ухвалено низку документів, необхідних для проведення конкурсу на обрання голови правління. Це положення про конкурс, а також про основні напрямки діяльності ПАТ НСТУ на 2017 рік.

«Якщо нам вдасться протягом цього тижня напрацювати ще такий документ як умови проведення конкурсу, для цього ми створили робочі групи, щоб швидше його напрацювати, то ймовірніше 30 січня, наступного понеділка, ми вже зможемо оголосити конкурс», - сказала Остапа.

За її словами, члени наглядової ради домовилися, що це буде конкурс не відомих облич та харизми, а конкурс концепцій. «Ми зробимо все можливе, щоб  цей процес розпочався з новим керівництвом ПАТ НСТУ, яке буде обране у квітні, я сподіваюся. І далі — дамо ще кілька місяців на реформування всієї цієї системи», - додала Остапа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-