Держкомтелерадіо розробив проект фінансування НСТУ

Держкомтелерадіо розробив проект фінансування НСТУ

Укрінформ
Держкомтелерадіо підготував проект Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки Національної суспільної телерадіокомпанії України, та проект постанови Кабінету міністрів про його затвердження. 

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо. 

"Планується, що головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми буде Держкомтелерадіо. Відповідно до Порядку бюджетні кошти спрямовуватимуться на безповоротній основі для надання фінансової підтримки НСТУ, зокрема на оплату праці та нарахування на заробітну плату, на трансляцію теле- та радіопрограм, на придбання предметів, матеріалів і послуг для виробництва теле- та радіопрограм, відрядження та інше", - йдеться у повідомленні.

Згідно з проектом, бюджетні кошти не дозволяється спрямовувати на придбання товарів, виконання робіт, надання послуг, які безпосередньо не пов'язані з виконанням НСТУ основної діяльності. Також заборонено використовувати держкошти на оплату посередницьких послуг, на трансляцію теле- та радіопрограм, реклами, оголошень, які вироблені на замовлення фізичних та юридичних осіб, а також теле- та радіопрограм, поширення яких заборонено законодавством. 

Порядком передбачено, що розподіл бюджетних коштів здійснюватиме Держкомтелерадіо відповідно до поданих НСТУ обгрунтувань потреби в коштах і детальних розрахунків витрат. 

Текст проекту постанови КМУ "Про затвердження Порядку використання коштів,                       передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки Національної суспільної телерадіокомпанії України" розміщено для громадського обговорення на веб-сайті Держкомтелерадіо. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-