Порошенко у Миколаєві вручив ордери на квартири 15 військовим-учасникам АТО

Порошенко у Миколаєві вручив ордери на квартири 15 військовим-учасникам АТО

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у Миколаєві вручив ордери на квартири для сімей 15 військових, які отримали інвалідність через поранення у бойових діях під час АТО.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

На зустрічі з військовослужбовцями Президент зазначив, що найважчий період уже позаду і у 2017 році українська економіка демонструватиме розвиток.

"Бо ми знаходимо можливості будувати заводи, елеватори, нові комплекси і портову інфраструктуру, створювати робочі місця. Не знімаючи першочергової уваги з розбудови нових, патріотичних, професійних і найкращих українських Збройних сил", - сказав Порошенко.

Він нагадав, що 31 грудня разом з делегацією американських сенаторів відвідав позиції українських військових поблизу Широкиного, де базуються миколаївські морські піхотинці. "Вони так люблять Батьківщину, вони так пишаються званням українського морпіха, військового Збройних сил України. Дуже дякую їм, дуже дякую ветеранам АТО, які сьогодні разом з нами сьогодні тут", - зазначив глава держави.

Президент зауважив, що під час призначення Олексія Савченка на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації він наголосив на пріоритетності роботи з ветеранами АТО, в тому числі у питанні забезпечення їх житлом.

Порошенко привітав родини, які сьогодні отримали ордери на квартири, та побажав їм миру в домі та державі. Він нагадав, що нещодавно також підписав закон про право ветеранів АТО на дострокове отримання пенсії.

"Хочу запевнити, що і надалі, незважаючи на обмежені бюджетні ресурси, буде зроблено все можливе для того, щоб забезпечити гідне життя кращим громадянам України", - сказав Порошенко.

Після урочистої церемонії Президент поспілкувався з військовослужбовцями та їхніми родинами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-