Українці у запитах до Ради найчастіше цікавилися зарплатою депутатів

Українці у запитах до Ради найчастіше цікавилися зарплатою депутатів

Укрінформ
Громадяни в інформаційних запитах до Верховної Ради найчастіше просили надати відомості про заробітну плату депутатів і керівництва парламенту.

Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР. 

«Протягом 2016 року громадяни у запитах на публічну інформацію найчастіше просили надати відомості про розмір нарахованої заробітної плати у гривнях за кожний місяць 2016 року з урахуванням усіх доплат, надбавок та винагород усіх народних депутатів України восьмого скликання, Голови Верховної Ради України та його заступників, список народних депутатів України, яким здійснена виплата компенсації для оренди житла або винайму готельного номеру в 2016 році, та скільки кожний з цих депутатів отримав коштів у вигляді компенсації на ці потреби», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у ВР, громадяни цікавилися й іншими фінансовими питаннями, зокрема деклараціями про майно депутатів, документами про відпустки та відрядження народних обранців.

За інформацією Апарату ВР, більшість запитів - 1236 - надійшло через інтернет, 763 - електронною поштою, 121 - поштою, 55 - нарочним, 54 - фельдзв'язком, 12 - телефоном, 2 - на особистому прийомі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-