У бюджеті знайшли півмільярда для зарплат шахтарям

У бюджеті знайшли півмільярда для зарплат шахтарям

Укрінформ
У бюджеті перерозподілили 450 млн грн для часткового покриття витрат із собівартості вугільної продукції та, як наслідок, виплати боргів по заробітній платі шахтарям.

Про це інформує Державна казначейська служба України на підставі платіжних доручень, поданих державними  вугледобувними підприємствами.

"Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо збільшення обсягу видатків на заробітну плату працівникам державних вугледобувних підприємств" передбачено збільшення видатків за бюджетною програмою "Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції" на суму 450 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, працівники держшахт Волинської, Львівської, Донецької і Луганської областей отримали виплати, передбачені вищезазначеним законом, у повному обсязі.

Як відомо, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України на минулому тижні оголосило, що до 1 січня 2017 року виплатить всі борги по заробітній платі перед шахтарями державних вугледобувних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-