Кращим новорічним подарунком українці назвали гроші

Кращим новорічним подарунком українці назвали гроші

Опитування
Укрінформ
Найбажанішим новорічним подарунком для українців нині є гроші.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Згідно з результатами опитування, перше місце в рейтингу новорічних подарунків, як і торік, посідають гроші - їх хотіли б отримати 21% чоловіків і 17% жінок. На другому місці в ієрархії подарунків у чоловіків - романтична подорож та автомобіль з аксесуарами до нього – цих подарунків бажають однаково 10%. Жінки солідарні з чоловіками стосовно романтичної подорожі (її вибрали 11%), а от автомобілі хотіли б отримати у подарунок лише 3% жінок.

На третьому місці в цьому році – побутова техніка, її були б раді отримати по 8% чоловіків та жінок. Серед бажаних подарунків називалися також цукерки та квіти, ювелірні прикраси.

Водночас, за даними соціологів, 7% чоловіків не чекають ніяких подарунків на Новий рік, серед жінок цей показник значно більший – 13%. Кількість тих, кому не дарують подарунків на Новий рік, становить 6% серед чоловіків і 4% серед жінок.

Що стосується вікової градації, то гроші у подарунок хочуть отримати майже однаково представники практично всіх вікових категорій, дещо більше - категорії 50-59 років (22%) та 70+ (23%). Кількість тих, кому не дарують подарунків, збільшується прямо пропорційно віку:  18-29 років - 1%, 70+ - 12%, зазначають у КМІС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-