Розенко оголосив початок етапу регулярного підвищення соцстандартів

Розенко оголосив початок етапу регулярного підвищення соцстандартів

Укрінформ
Українська влада має намір поступово, крок за кроком, підвищувати соціальні стандарти та рівень якості життя громадян України.

Про це віце-прем'єр-міністр Павло Розенко сказав під час селекторної наради щодо підвищення рівня мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Влада переходить до етапу регулярного та постійного підвищення соціальних стандартів в Україні», - сказав Розенко.

Він нагадав, що у головному фінансовому документі країни чітко прописано, що кошти на ці цілі є. Віце-прем'єр-міністр звернув увагу на те, що держбюджет на 2017 рік був ухвалений парламентом вчасно 274 голосами народних обранців. «Я вважаю, що це потужний сигнал ефективності роботи трикутника «президент-парламент-уряд», і в нас є на підставі такого результату прекрасний шанс на реалізацію курсу на зростання рівня якості життя громадян», - сказав Розенко.

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив про наміри влади підвищити з Нового року мінімальну заробітну плату вдвічі - до 3 200 грн. 3 листопада уряд на позачерговому засіданні схвалив та направив на розгляд Верховної Ради проект державного бюджету, в якому чітко прописав таке збільшення. Тоді Гройсман запевнив, що це перший крок боротьби із бідністю, і розрахунки є абсолютно реальними. 21 грудня парламент ухвалив головний фінансовий документ країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-