Александровська сидітиме під домашнім арештом ще два місяці

Александровська сидітиме під домашнім арештом ще два місяці

Укрінформ
Суд продовжив домашній арешт колишнього народного депутата від КПУ Алли Александровської, підозрюваної у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та надання неправомірної вигоди службовій особі, ще на два місяці.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Олександр Шадрін.

"Напередодні на судовому засіданні без преси суд продовжив домашній арешт для Алли Александровської ще на два місяці", - зазначив Шадрін.

За його словами, арешт, з урахуванням стану підозрюваної, - частковий: "Сам факт дозволяє їй більше уваги приділяти своєму здоров'ю".

"Александровська була на суді", - лаконічно зазначив Шадрін.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 червня Алла Александровська затримана за підозрою у злочині за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України ) і ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) - з санкцією до 10 років в'язниці з конфіскацією майна, а вже 30 червня суд помістив її до СІЗО.

13 жовтня Київський райсуд Харкова змінив запобіжний захід для Александровської: з СІЗО її перевели під цілодобовий домашній арешт з "браслетом".

2 вересня Європейський суд з прав людини відреагував на скаргу захисту на умови утримання в СІЗО Александровської й подав пріоритетний запит до уряду України.

Раніше Александровська разом з оголошеним в розшук сином Олександром намагалася через посередників підкупити депутатів Харківщини для прийняття звернень до парламенту і до Президента України щодо змін до Конституції щодо федералізації.

Фото: @korenvkvadrate

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-