МЗС закликало бути пильними у ЄС через можливість терактів на різдвяні свята

МЗС закликало бути пильними у ЄС через можливість терактів на різдвяні свята

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України попереджає українців про можливість терактів у Європі на різдвяні свята і рекомендує під час подорожей утримуватися від відвідання місць багатолюдних зібрань. 

Про це у Facebook повідомляє Департамент консульської служби МЗС України.

"За інформацією Державного Департаменту США, існує велика вірогідність, що терористичні групи ІДІЛ, Аль-Каїда та їх прихильники продовжують планувати теракти в Європі. Влада європейських країн попереджає про можливі напади під час масових заходів, на туристичні об'єкти, ресторани, торговельні центри, місця відправлення культу, а також у транспорті. У цьому зв’язку наполегливо рекомендуємо громадянам України під час новорічно-різдвяних подорожей утримуватися від відвідання місць багатолюдних зібрань, а перебуваючи в громадських місцях, проявляти пильність", - йдеться у повідомленні.

У МЗС також просять заздалегідь з'ясувати контактні дані  посольств та консульств України в країні, до якої планується подорож.

"Консул України надасть вам допомогу в разі надзвичайної ситуації чи за інших важливих обставин", - запевнили в департаменті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-