Міноборони витратило 230 млн грн на ліки та оплату медичного обладнання

Міноборони витратило 230 млн грн на ліки та оплату медичного обладнання

Укрінформ
Міністерство оборони України протягом поточного року витратило на закупівлю медикаментів та оплату медичного обладнання близько 230 млн грн.

Про це сказав речник Міністерства оборони України, підполковник Олексій Чернобай під час прес-брифінгу у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кошторисом Міністерства оборони України на 2016 рік на медичне забезпечення передбачено близько 258 млн грн, які Міноборони вже отримало в повному обсязі. Близько 230 млн із цих коштів витрачено на закупівлю медикаментів та оплату медичного обладнання", - сказав Чернобай.

Речник МОУ також зауважив, що реабілітаційне лікування вже пройшло 1068 військовослужбовців з початку року.

"Нині на лікуванні та контролі у закладах охорони здоров'я Міноборони перебуває 90 військовослужбовців Збройних сил України, поранених під час АТО. 18 поранених проходять лікування за кордоном. Зокрема, дев'ятеро - у Болгарії, шестеро - у Німеччині, двоє - у США та один - у Латвії. 68 учасників АТО проходять реабілітацію у санаторно-курортних закладах. Всього з початку року реабілітаційне лікування пройшло 1068 військовослужбовців", - зауважив Чернобай.

Фото: myvin.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-