Поліція по гарячих слідах затримала п'ятьох бандитів

Поліція по гарячих слідах затримала п'ятьох бандитів

Відео
Укрінформ
Співробітники Кілійського відділу поліції Одеської області викрили й затримали небезпечну банду, що промишляла розбоєм.

Про це повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Досудовим слідством встановлено, що група зловмисників у масках увірвались пізно вночі в оселю підприємця в селі Новоселівка Кілійського району, зв'язали його і дружину скотчем, після чого почали бити, домагаючись від подружжя грошей і цінностей. Після того, як власник будинку видав їм приблизно 110 тисяч гривень, 1 тисячу 950 доларів, золоті вироби, мобільні телефони і 110 блоків сигарет, злочинці зникли з населеного пункту", - зазначили в поліції.

Втім, потерпілі змогли повідомити поліцейським деякі прикмети і нюанси події, завдяки яким через кілька годин в Білгород-Дністровському був затриманий автомобіль з п'ятьма підозрюваними в скоєнні розбійного нападу. В салоні автівки правоохоронці виявили майно потерпілих.

Нападниками виявилися двоє мешканців Одеської області, зокрема Татарбунарського району. Ще троє - жителі Миколаївської області. Стосовно зловмисників відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Перевіряють їх причетність до скоєння аналогічних злочинів. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-