Українці розповіли, як вчаться в США на екстреного медтехніка

Українці розповіли, як вчаться в США на екстреного медтехніка

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун задоволена результатами навчання трьох українців, які здобувають у США фах екстреного медичного техніка.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Чергова порція прекрасних новин з Мальборо (Массачусетс, США) - місця, де здобувають фах екстреного медичного техніка троє українських хлопців. Безмежно рада, що вони вкотре отримують високі результати і демонструють кращі показники успішності серед усієї групи", - написала в.о. міністра.

Вона розповіла, що майбутні українські медичні техніки вражені відповідальним ставленням американських медиків до своїх обов'язків.

"Тут дуже прискіпливо ставляться до абсолютно всього, що стосується роботи. За халатне відношення, мінімальну (за нашими мірками) шкоду пацієнту під час надання допомоги, незважаючи на досвід та освіту, - звільнення. Не вимив чи не перевірив рівень мастил і стан механізмів авто після повернення з виклику - теж звільнення", - цитує слова українських хлопців Супрун.

Вона також зазначила, що постійна перевірка роботи медтехніків у США викладена "письмово маленьким шрифтом на 1,5 тис. сторінках книги". "Це доказ того, що, окрім водіння машини, ці люди виконують колосальний об'єм роботи і є надважливими для медичної системи", - підкреслила в.о.міністра.

За її словами, такий високий рівень відповідальності за свої дії та рішення, незважаючи посаду, соціальний статус чи галузь праці, повинен бути невід'ємною складовою кожного українця. 

Фото: Уляна Супрун/фб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-