Трагедія в Княжичах: профільний комітет ВР хоче щотижневих доповідей

Трагедія в Княжичах: профільний комітет ВР хоче щотижневих доповідей

Укрінформ
Парламентський Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності вирішив щотижнево заслуховувати інформацію від правоохоронних органів щодо розслідування трагедії в Княжичах.

Таке рішення прийнято на засіданні комітету в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Комітетом взято на контроль проведення досудового розслідування кримінального провадження та внутрішнього службового розслідування з щотижневим аналізом доповіді з Генеральної прокуратури та Національної поліції про стан та результати проведення цих розслідувань», - сказав голова комітету Андрій Кожем'якін.

Крім того, він повідомив, що в комітеті буде створено робочу групу щодо надання оцінки реформі Національної поліції.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятеро співробітників поліції внаслідок перестрілки загинули вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Після трагічних подій поліцейські затримали у Києві банду розбійників, на яку правоохоронці чекали у Княжичах. Зловмисники займалися розбійними нападами та пограбуваннями населення в столиці та області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-