Держава погасила зарплатний борг працівникам

Держава погасила зарплатний борг працівникам "Південмашу"

Укрінформ
Державне космічне агентство виконало доручення Прем'єр-міністра й погасило заборгованість із заробітної плати підприємств космічної галузі, у тому числі й "Південмашу".

Про це повідомляє Урядовий портал.

"На виконання доручення Прем'єр-міністра агентство вирішило проблему, знайшовши ресурси для погашення заборгованості із заробітної плати та супутніх платежів на підприємствах галузі, в тому числі і на Південному машинобудівному заводі ім. Макарова", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними відомства, для погашення заборгованості з виплати зарплати було використано 50 млн грн, що надійшли від конструкторського бюро "Південне" як аванс по договорах на виготовлення вузлів ракетних двигунів.

Як повідомлялося, 18 листопада під час години запитань до уряду в парламенті Прем'єр-міністр Володимир Гройсман проінформував про створення робочої групи з вивчення можливості виводу з кризи підприємств космічної галузі. Тоді ж він зауважив, що Державному космічному агентству було доручено знайти ресурси, аби "закрити" заборгованість "Південмашу" із виплати заробітної плати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-