МВС показало затримання банди, через яку загинули поліцейські

МВС показало затримання банди, через яку загинули поліцейські

Фото, відео
Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ показало фото й відео спецоперації з затримання банди розбійників, через "полювання" за якою в Княжичах на Київщині загинули п'ятеро поліцейських.

Тимчасовий виконувач глави Нацполіції Вадим Троян показав оперативні матеріали під час наради Президентові України Петру Порошенку, йдеться на сайті МВС.

"В результаті оперативної роботи була виявлена злочинна група, яка діяла на теренах Києва та Київської області. До складу злочинної групи входили кілька осіб, серед яких були вже судимі за розбої. Усіх підозрюваних затримано", - зазначив Троян.

Він розповів, що банду спіймали на в'їзді у Київ, у Деснянському районі, коли вони із села Княжичі Броварського району мікроавтобусом «Мерседес Віто» приїхали до двох завчасно підготовлених автомобілів «Тойота Ленд Крузер 200» чорного кольору.

Троян додав, що троє із затриманих - жителі Києва та області, ще один - із Львівщини.

У їх транспортних засобах виявили арсенал зброї (зокрема два пістолети «Глок», пістолет Макарова із глушником), боєприпаси, у тому числі гранати, спеціальне тактичне обладнання (рації, пристрої для заглушення радіосигналів) та інші речові докази, які вказують на протиправну діяльність.

Наразі тривають обшуки. Вже вилучено велику кількість зброї, боєприпасів та вибухівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-