У Княжичах ловили банду, яка грабувала під прикриттям правоохоронців - Троян

У Княжичах ловили банду, яка грабувала під прикриттям правоохоронців - Троян

Укрінформ
Спецоперація в Княжичах на Київщині, під час якої загинули п'ятеро поліцейських, мала на меті затримання банди розбійників, до складу якої входили колишні правоохоронці.

Про це на нараді із керівництвом правоохоронних органів Президентові Петру Порошенку розповів виконувач обов’язків керівника Національної поліції Вадим Троян, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Спецоперація проводилася по усій країні. В результаті оперативної роботи була виявлена злочинна група, яка діяла на теренах Києва та Київської області. Він (Троян - ред.) повідомив, що до складу злочинної групи входили кілька осіб, серед яких були вже судимі за розбої та особи, які працювали, або мають відношення до правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Троян додав, що поліція проводила розслідування діяльності злочинних груп, які займалася розбійними нападами та пограбуваннями населення під прикриттям правоохоронних органів.

В.о. глави Нацполіції повідомив про затримання усіх бандитів та доповів деталі операції, продемонстрував матеріали щодо наявних речових доказів злочинної діяльності групи, а також представив хронологію подій цієї трагічної ночі.

Президент висловив сподівання, що і в Національній поліції, і в інших правоохоронних органах будуть зроблені відповідні висновки, які не допустять в умовах підвищеної небезпеки розбійних нападів та наявності великої кількості зброї, прорахунків у плануванні.

В свою чергу, перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук зазначив, що відразу після повідомлення про трагічні події оперативна група прокуратури області та Генеральної прокуратури виїхала на місце подій. На даний момент вилучені усі журнали, речові докази, проводяться допити з усіма учасниками, які брали безпосередню участь в операції. Він також повідомив, що створений оперативний штаб щодо розслідування цієї трагедії.

Президент доручив учасникам наради особисто взяти участь в роботі оперативного штабу щодо розслідування загибеллі поліцейських та доповідати про результати цієї роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-