Благодійний концерт у Вашингтоні: гроші підуть дітям загиблих в АТО

Благодійний концерт у Вашингтоні: гроші підуть дітям загиблих в АТО

Укрінформ
Активісти української громади в США організовують благодійний концерт співачки, пісняра і поета Соломії, кошти від якого підуть на підтримку дітей, батьки яких загинули під час російської агресії проти України на Донбасі. 

Про це власному кореспондентові Укрінформу повідомили в організації US Ukrainian Activists (USUA), яка займається підготовкою заходу.

"Сто відсотків чистого виторгу від продажу квитків та ярмарку українських товарів буде спрямовано на гуманітарну допомогу дітям, які втратили своїх батьків під час ATO на сході України", - зазначила представниця USUA Надія Шапоринська.

Вона уточнила, що допомога дітям буде, у тому числі, адресною. Гості заходу зможуть ознайомитися зі списком сиріт, які потребують гуманітарної підтримки, і за бажанням можна буде надіслати безпосередню допомогу конкретній дитині.

Концерт розпочнеться о другій годині дня у неділю, 4 грудня, в приміщенні Українського православного кафедрального собору Святого Андрія. Вартість квитків на благодійний захід коливатиметься від $20 для дорослих до $10 для учнів і студентів. 

Соломія (справжнє ім'я - Олена Карпенко) пише і виконує музику в різних стилях, у тому числі, джаз, блюз, рок та етно. Вона виступає як в Україні, так і за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-