Омелян - Балчуну: Спочатку сервіс, а потім і підвищення тарифів

Омелян - Балчуну: Спочатку сервіс, а потім і підвищення тарифів

Укрінформ
Ініціатива Укрзалізниці щодо підвищення тарифів з 2017 року перебуває на розгляді в Міністерстві інфраструктури. Проте позиція Міністерства полягає втому, що ціни мають підвищуватися за фактом зміни якості сервісу.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє сайт Міністерства

"Зараз пропозицією "Укрзалізниці" дійсно є підвищення тарифів, відповідний фінансовий план-проект на 2017 рік переданий до Міністерства інфраструктури. Позиція Міністерства дуже проста - будь-яке підвищення тарифів повинно бути обргрунтованим і здійснюватися тільки після того, як "Укрзалізниця" покаже ефективність антикорупційних заходів, втілення реформ, пояснить структуру тарифів", - повідомив Омелян.

Окремо міністр прокоментував питання тарифів на пасажирські перевезення.

"У контексті пасажирських перевезень теж питання дуже чутливе. І тут не може бути прямої відповіді, мовляв, у нас такий фінансовий стан, і тому ми підвищуємо тарифи. Я хочу, щоб українська монополія надавала якісний продукт, і за це отримувала більше грошей, а не просто піднімала тарифи", - сказав він.

Як повідомлялося, сьогодні голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун зазначив, що "Укрзалізниця" рекомендує підвищити ціни на пасажирські перевезення на 20% та планує стимулюючу систему знижок. Необхідність здорожчання тарифів Балчун пояснив інфляцією, яка відбулася з 2014 року при незмінних тарифах на перевезення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-