В ОРДО кажуть, що журналістів

В ОРДО кажуть, що журналістів "Дождя" відправили до Росії

Укрінформ
Керівництво т.зв. "ДНР" поширило повідомлення про "видворення" журналістів російського телеканалу "Дождь" Полонського і Єрженкова.

Про це повідомляє інформагентство "Интерфакс".

"При перегляді відеозаписів співробітниками міністерства встановлено, що вони носять необ'єктивний і провокаційний характер. У хибному світлі відображають соціально-економічну та політичну ситуацію в республіці. За порушення закону ДНР, що регламентує журналістську діяльність на території республіки, журналісти телеканалу "Дождь" громадяни РФ Полонський Василь Андрійович і Єрженков Сергій Борисович, видворені на територію Російської Федерації", - наголошується в заяві від імені "міністерства держбезпеки "ДНР".

У повідомленні також сказано, що журналісти перебували на окупованій території без акредитації. Натомість телеканал "Дождь" повідомив, що акредитація у знімальної групи була.

Як повідомляв Укрінформ, телеканал втрати зв'язок із своїми кореспондентами Василем Полонським і Сергієм Єрженковим, коли ті за редакційним завданям перебували в Донецьку. Перед зникненням Полонський встиг повідомити редакції, що знімальна група затримана бойовиками "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-