Філарет: Зараз вибори - це другорядне

Філарет: Зараз вибори - це другорядне

Укрінформ
Завдання церкви і політикуму - підтримувати єдність Української держави попри зусилля агресора дестабілізувати українське суспільство. 

Про це заявив у четвер Предстоятель Української Православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП), Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет на засіданні Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій України (ВРЦІРО) , повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз, коли агресор побачив, що зброєю він не може взяти Україну, то спрямовує свої зусилля дестабілізувати українське суспільство зсередини. І тому наше завдання полягає в тому, щоб підтримувати єдність українського народу. Так само як і основне завдання і всього політикуму. Тому що не всі зараз розуміють, що є головним для України в цей момент: дострокові вибори чи захист Української держави. Захист Української держави повинен стояти на першому місці, а місця в парламенті - це другорядне. Тому що якщо ми не збережемо Українську державу, то в якому парламенті будуть вони сидіти?» - сказав він.

Крім того, Філарет підкреслив, що необхідно подолати і «внутрішнього» ворога - корупцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-